Geslaagd voor Masteryear Bodypainten

29/11/2018 By ,   0 Comments

Geslaagd!
Dit jaar heb ik een masteryear Bodypainten gevolgd bij Tera Bakker.
Mijn examenpaint was een full-bodypaint waar ik 5,5 uur de tijd voor had.
Met 84 uit 100 punten ben ik dik tevreden en supertrots op mijn aller allereerste fullbody.

Het thema voor deze examenpaint was: Revolutionary Dreams

Hierbij mijn interpretatie:
*Mijn droom is dat de wetenschap een vaccin tegen de ziekte kanker ontwikkelt waardoor er niemand meer aan deze ziekte hoeft te overlijden.

– In mijn paint heb ik mijn droom weergegeven:
De tumor die behandeld wordt maar ook al weer zichtbare uitzaaiingen, Het roze aandachtslint van de Stichting Pink Ribbon, Mijn hoed van de wetenschap die symbool staat voor kankerinstituut Daniel den Hoed.
Van daaruit doen de wetenschappers onderzoeken. Onderzoeken in strijd tegen de kanker. De bokshandschoen die symbool hier voor staat, maakt de tumoren kapot en deze worden weer mooie cellen.

Voor onderzoek is veel geld nodig en daarom ben ik al diverse keren in actie gekomen op mijn racefiets om geld in te zamelen voor het goede doel. Een aandeel dat klein is maar wel bijdraagt en dus weer een stapje dichter bij mijn droom. ( headpiece)
Ik heb een droom en die wilde ik graag met jullie delen want samen dromen is zoveel krachtiger dan er alleen voor staan


Nog geen reacties

Schrijf een reactie