in de keuken….

10/11/2022 By ,   0 Comments

Sigaren en whiskey

Ik kan je niet specifiek adviseren over welke whisky er goed bij welke sigaar gaat; ik ben van allebei geen liefhebber. Toch schijnt het zo te zijn dat het belangrijkste is dat de smaken van beiden elkaar aanvullen en dat ze vooral niet overheersend zijn. Een kwestie van smaak dus. Waar smaken ook samenkomen is in een keuken en laat dat nou net vandaag mijn werkplek zijn. Op de schouw van de afzuigkap maakte ik deze schildering. De outline zette ik met grafietgrijs op. De inhoud van het glas maakte ik met een combinatie van goud, koper en brons. Alle verf die ik gebruikte heeft een metallic, een glimmende, uitstraling. Met de lamp erop gaf dit alles een heel chique effect. Kortom over smaak valt te twisten maar ik kan je verzekeren, het eindresultaat van deze schildering is echt heel tof geworden!