MUURSCHILDERINGEN

Een muurschildering geeft een unieke uitstraling aan een ruimte. Ik maak muurschilderingen voor kinderen en volwassenen in slaapkamers, huiskamers, zoriginstellingen, kantoren ect.

De muurschilderingen kunnen in een thema passen of puur decoratief. Kleuren, formaat en afbeeldingen worden afgestemd op je wensen. Heb je al een idee wat je graag toegepast wilt zien, neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

ONTWERP?

Wil je geen kant en klaar plaatje maar liever een origineel ontwerp? Waarbij je al wel een idee hebt maar niet precies weet hoe en wat? Dan kun je ook een muurschildering door mij laten ontwerpen.
Het leukste vind ik dan ook als ik mag meedenken voor een uniek ontwerp en op deze manier mijn creativiteit en mijn enthousiasme mag delen.
Naar aanleiding van je wensen ga ik dan met veel plezier voor je aan de slag.

Het maken van een ontwerp kan op afstand overlegd worden waarbij  jij mij je wensen laat weten en mij foto’s mailt van de muur waarop de schildering moet komen. Woon je in de buurt?

Dan kom ik graag vrijblijvend bij je langs om je wensen en alle mogelijkheden door te spreken. Vooral met (oudere) kinderen vind ik dit altijd erg leuk en een prettige manier van samenwerken omdat zij vaak heel goed kunnen aangeven wat zij graag voor ogen hebben. Voor het maken van een ontwerp reken ik eenmalig € 50,00 als je besluit geen gebruik te willen maken van mijn diensten. Wil je de muurschildering wel door mij laten uitvoeren dan zijn er geen extra kosten aan het ontwerp verbonden.

Naast het ontwerp  zal ik een vrijblijvende prijsopgave voor je maken, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Omdat het maken van een muurschildering maatwerk is, zijn de kosten afhankelijk van de grootte, het onderwerp en de ondergrond.

Het is wat ondergrond betreft belangrijk dat deze glad van structuur is en dat deze is gesausd met een witte of zachte kleur muurverf. Ook is het mogelijk om op fijn glasvezel behang te schilderen. Glasvezelbehang met een structuur kan ook maar het resultaat zal altijd minder strak zijn dan bij een gladde muur en het reliëf zal altijd zichtbaar blijven. Het schilderen hierop zal hierdoor meer tijd in beslag nemen.

WERKWIJZE

Idee
De klant vult het contactformulier in en ik neem contact op met de klant

Uitwerking
Samen met de klant bespreek ik hun wensen (kleur, stijl) en de mogelijkheden, zonodig maak ik een ontwerpschets

Prijsindicatie 
Als de opdracht helder is en het ontwerp is goedgekeurd dan zal ik d.m.v. een offerte een prijsindicatie geven

Afspraak
Als de offerte bevestigd is, wordt er een afspraak ingepland

Realisatie
Op de dag van aanvang zal ik in vroeg in de ochtend arriveren. De klant heeft ervoor gezorgd dat de ruimte waar de muurschildering moet komen goed begaanbaar is, dat de ruimte stofvrij is en dat de betreffende muur vrij van spullen is. Ik sleep altijd een hoop materialen mee dus ik stel  een ruime werkomgeving erg op prijs. Om mijn werk goed uit te kunnen voeren is het ook een vereiste dat er stromend water (en wc) in de buurt aanwezig is.

Contact mij voor meer informatie